Ruta en caiac o senderisme a Llafranc

RUTA EN CAIAC o SENDERISME i ACCIÓ AMBIENTAL a LLAFRANC

SORTIDA GRATUÏTADISSABTE 24 DE SETEMBRE DE 2011

HORA DE TROBADA: 10 h
Lloc de trobada: Oficina de Turisme de Llafranc
Places limitadesSensibilitzats amb la conservació dels valors dels nostres espais naturals, el pròxim dia 24 de setembre, TOURIST SERVICE i GIROGUIES juntament amb L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS CIPSELE DE LLAFRANC organitzen una excursió de senderisme o una ruta en caiac per tal de fer una recollida de deixalles tant per mar com per terra pels entorns de Llafranc.


Durant l’excursió recollirem la brossa, deixalles, plantes invasores, etc. que veiem, per tal de que quedi com hauria d’estar en el seu estat natural autòcton.

L’activitat es durà a terme durant el matí. Durarà unes 3h.
És gratuïta !! Només cal inscriure's

DESPRÉS DE LA RECOLLIDA HI HAURÀ UN REFRIGERI PER A TOTES I TOTS ELS PARTICIPANTS PER GENTILESA DE L’ASSOCIACIÓ DE VEÏNS CIPSELE DE LLAFRANC

Que s'ha de portar per la sortida de senderisme:

Una motxilla per anar posant les deixalles, i si teniu guants de jardineria o similar també. Nosaltres us proporcionarem una bossa d’escombraries per posar dins la motxilla i anar dipositant el que recollim. Cal portar roba còmode i calçat adient per fer senderisme.Que s'ha de portar per la sortida en caiac:

Si disposeu de caiac propi millor, sinó l'empresa ofereix gratuïtament i per ordre d'inscripció caiacs, armilles i pales per a unes 20 persones.

Inscripcions senderisme:
Giroguies: Tel 972 30 38 86 o info@giroguies.com

Inscripcions caiac:
Tourist Service Llafranc: 972 30 17 48e-mail: Info - Giroguies
Tel. 972303886, 636490830

Horari d'oficina de 9 a 14h de dilluns a divendres

0 comentarios:

Publicar un comentario